Het is weer zover. Ondanks dat we deze beslissing zagen aankomen en weten dat het noodzakelijk is, komt dit nieuws toch hard binnen.
We zullen onze werking opnieuw moeten aanpassen en inzetten op onze online verkoop. Onze nieuwe website zal dan ook vandaag online komen. Hier en daar moeten nog wat aanpassingen gebeuren en foto’s toegevoegd worden maar onze grootste prioriteit is om verder een uitstekende service te kunnen aanbieden. Ook jullie tips in verband met de webiste zijn enorm welkom!

Herstellingen op afspraak blijven wel mogelijk. We zetten de komende dagen alles op alles om onze werking hiervoor op punt te stellen. Dit zal op een later tijdstip nog gecommuniceerd worden. De herstellingen die reeds opstonden, gaan gewoon door. Deze mogen afgezet worden aan de winkelingang op de parking. We zullen hier een bel voorzien zodat jullie op deze manier een seintje kunnen geven dat de fiets afgezet werd.

Vanaf maandag 2 november sluit de fysieke winkel, er worden achter de schermen natuurlijk nog wel herstellingen gedaan. Als we allemaal een kleine inspanning doen, kunnen we (hopelijk) voor de feestdagen de deuren weer openen.

Wij willen onze klanten alvast heel hard bedanken om de voorbije maanden ons zo massaal te steunen, zonder jullie was dit niet gelukt.