Beste klanten,
Zoals iedereen ondertussen vernomen heeft, zijn de maatregelen in verband met het Coronavirus verder verlengd tot en met 19 april.
Omdat we jullie wel verder uit de nood willen helpen, hebben we besloten om vanaf dinsdag 7 april 2020 dringende herstellingen uit te voeren op afspraak. Gelieve hiervoor de volgende afspraken in acht te nemen:
👉De fysieke winkel blijft gesloten.
👉 We spreken over dringende herstellingen wanneer u uw fiets gebruikt voor essentiële verplaatsingen.
👉 Een herstelling gebeurt enkel op afspraak, u kan hiervoor contact met ons opnemen via e-mail (info@vdr-bikes.be) of door een SMS te sturen (0494/101.107). Na uw bericht contacteren wij u dan zelf telefonisch zodat we de nodige afspraken kunnen maken, een tijdstip kunnen afspreken en uw gegevens correct kunnen noteren. Probeer zelf in de mail of sms u gegevens al zoveel mogelijk te noteren!
👉 Fietsen worden door de klanten afgeleverd in de inkomhal (aparte ruimte) van onze nieuwe winkel in de Fonteinstraat 15 te Halen. Gelieve uw fiets ook proper te maken alvorens u deze aflevert.
👉Nadat uw fiets hersteld is, zullen wij u telefonisch contacteren. Wij vragen u om de betaling op voorhand te doen en ons hiervan een betalingsbewijs te bezorgen.
Wat kunnen wij nog voor u doen?
👉Onderdelen en accessoires kunnen aan huis geleverd worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie en de afstand die hiervoor moet afgelegd worden.
👉U kan nog steeds contact met ons opnemen voor meer informatie over nieuwe fietsen. Ook deze kunnen wij aan huis afleveren.
‼️Wij hebben natuurlijk ook niet stil gezeten de laatste week en ook hier gaat er zeer binnenkort iets veranderen! Wij zijn druk in de weer om een mooie webshop online te plaatsen zodat we dit in de toekomst wat sneller kunnen opvangen.
‼️Wij nemen zelf alle veiligheidsmaatregelen in acht daar onze klanten en onze familie erg belangrijk voor ons zijn. Wij hopen alvast dat er snel beterschap in zicht is en we wensen iedereen veel moed en een goede gezondheid toe.
Geniet zeker af en toe van de zon (op je fiets of wandeling) en doe zo de nodige vitaminen op. Samen kunnen we dit! 💪🚴‍♂️